Bahía San Agustín se’n duu sa Supercopa AON infantil masculina i femenina 

Compartir

Bahía San Agustín se’n duu sa Supercopa AON Infantil masculina i femenina

Tan Boscos com La Salle Mahón van donar rèplica però finalment es van tenir que conformar amb es subcampionat

Boscos fem-Salle Mahón masc

Bahía San Agustín ha aconseguit es títol a sa Supercopa AON Infantil tant a sa categoria masculina com femenina. A ses dues finals disputades a Son Moix es va veure bàsquet de molt de nivell i partits molt igualats i entretinguts fins el final. Dos encontres que es van poder seguir en directe per sa TDT a Fibwi Live i també per es canal de YouTube de sa Federació Balear. 

Sa final femenina, la van disputar Bahía San Agustín i Boscos Ciutadella. Ses palmesanes van anar sempre quasi sempre per davant as marcador però ses menorquines no van donar per perdut s’encontre en cap moment.

As descans es va arribar amb un 36-24 a favor de Bahía San Agustín però a sa segona part, Boscos va anar retallant diferències fins posar-se a 4 punts a nes setè període. Es darrer parcial va començar 56-49 però dos atacs consecutius de Boscos va deixar l’electrònic en un emocionant 56-53. Bahía es va saber recuperar amb un triple quan es marcador era de 58-55. Tot i així hi va haver temps per molta més emoció però ses palmesanes van mantenir s’avantatge fins es 63-58 definitiu. 

D’altra banda, sa final masculina la van disputar Bahía San Agustín i La Salle Mahón. Dos equips que van començar amb un ritme de partit molt elevat però es palmesans amb molt més encert. Es primer període va acabar 22-10. Una diferència que es menorquins no van poder retallar.

As descans es va arribar amb 35-23 as marcador i a sa segona part es va mantenir es mateix ritme i intensitat que a sa primera. Tot i açò, Bahía va mantenir sa seva avantatge i es va proclamar campió de sa Supercopa AON Infantil Masculina guanyant 70-56. 

En es partits per es tercer i quart lloc, as quadre femení, Sant Francesc Llops es va imposar a Ses Salines 81-55. Sa primera part va ser molt igualada i ses eivissenques guanyaren 28-36. A sa segona meitat, Llops va donar sa volta as marcador i va anar agafant una diferència favorable fins aconseguir sa victòria i es tercer lloc a sa Supercopa AON Infantil. 

Ja per últim, Sa Real i Andratx jugaren per es tercer i quart lloc as quadre masculí. Es eivissencs van anar sempre per davant as marcador i poc a poc anaven agafant diferència. As descans ja guanyaven 43-30. A sa segona part, es va mantenir es ritme de sa primera i es resultat final va ser de 84-62 per Sa Real.

Fotos: Juan Antonio

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *