Boscos i Salle Mahón, a sa final de sa Supercopa AON de bàsquet infantil

Compartir

Boscos i Salle Mahón, a sa final de sa Supercopa AON de bàsquet infantil

Es dos representans menorquins, Boscos (femení) i La Salle Mahón (masculí) jugarán ses finals de sa Supercopa AON Infantil as Palau Municipal d’Esports de Son Moix an haver superat a ses seves respectives semifinals a Ses Salines ( 70 – 19) i Bàsquet Sa real (90 – 53).

Ses finals a Supercopa AON de básquet infantil jugarán es podran seguir avui capvespre en directe per TDT a través de Fibwi Live i per streaming a través des canal de YouTube de sa Federació de Bàsquet de ses Illes Balears. 

Primer es juga sa final masculina a las 17:30 mentres que sa femenina començará a las 18:00 h. Es rival de ambdues finals serà el Bahia San Agustí.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *