Boscos Ciutadella
Compartir

Son Moix acollirà ses finals de sa Supercopa AON Infantil de bàsquet

Salle Mahón i Boscos, representants menorquins

Fibwi Live retransmetrà aquest dissabte les dues finals per TDT

Ses finals de sa Supercopa AON Infantil es podran seguir demà en directe per TDT a través de Fibwi Live i per streaming a través des canal de YouTube de sa Federació de Bàsquet de ses Illes Balears. 

Ambdues finals, tant sa femenina com sa masculina, es disputaran as Palau Municipal d’Esports de Son Moix. Ses semifinals i es partits per es tercer i quart lloc es jugaran a Inca. 

Dissabte dematí, a Inca, es jugaran ses semifinals amb es equips que es cap de setmana passat es varen classificar per disputar la Supercopa AON Infantil.

As quadre femení: Bahía San Agustín, Sant Francesc Llops d’Inca, Boscos de Ciutadella i Ses Salines d’Eivissa. As masculí, Bahía San Agustín, CB Andratx, La Salle Mahón i Sa Real d’Eivissa. 

Es equips guanyadors de ses semifinals disputaran a les 16:00 ses finals. Primer serà es torn de sa final femenina i després de sa masculina. Mentrestant, a les 16:00 també però a Inca, es jugaran es partits per es tercer i quart lloc. 

Ses finals es podran seguir per TDT a través de Fibwi Live i per streaming a través des canal de YouTube. Sa narració des partits anirà a càrrec de Cristóbal Muñoz amb es comentaris de Marc Estelrich i Xavi Sastre, membres des cos tècnic de ses seleccions balears infantils.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *