Pere Ponsetí dóna es bot a sa classe olímpica d’Estàndard

Compartir

Pere Ponsetí dóna es bot a sa classe olímpica d’Estàndard

Es regatista menorquín des Club Nàutic de Ciutadella torna a s’Escola Balear de s’Esport

Pere Ponsetí, durante una regata.
Pere Ponsetí, durante una regata.

Es regatista de referència a dia d’avui des Club Nàutic Ciutadella i una de ses més ferms promeses de sa vela espanyola, Pere Ponsetí, dóna una nova passa endavant i des d’aquestes setmanes entrants en ses que ha tornat a Palma de Mallorca es comença a exercitar en sa seva nova classe de Làser Estàndard.

Ponsetí retorna sa seva activitat a s’Escola Balear de s’Esport en sa seva segona etapa i ho fa deixant de banda sa Làser Radial per aquesta nova modalitat en sa que pensa dedicar-hi tots es esforços per a créixer i adaptar-se. Amb una vela considerablement més gran per a sa navegació.
Pere Ponsetí fa aquest important canvi per un tema d’edat, ja que a Radial sa seva edat juvenil acaba as 19 anys i passant-se a Estàndard podrà ser igualment juvenil, fins as 21. I també, tenint en compte que es tracta aquesta d’una classe olímpica per es homos.

Es regatista d’Es Nàutic diu adéu idò a sa Radial després d’un estiu molt ben aprofitat i en es que ha participat positivament en dos Campionats del Món, es primer com a representant d’Espanya i per tant únic des país, acabant es 15è; i després a Alemanya, on es menorquí, fill d’una saga important de gent de la mar, era es 24 de la general.
Es d’Es Nàutic afronta un nou repte en sa seva marató dins sa vela lleugera i ho fa diu des de Palma amb sa consciència que no serà gens fàcil.

«El nivell aquí ja és molt elevat i s’ajunten els més destacats, pel que serà un trajecte complex el canvi de classe. Em  
toca entrenar molt i de manera dura enguany, aconseguint un gran estat físic i anar manejant bé l’embarcació».

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *