Maria Pallicer i Joan Moreno s’enduen sa victòria de sa 10/5 milles Ciutat de Maó

Compartir

Cabecera 10-5 Milles Ciutat de MaóMaria Pallicer i Joan Moreno s’enduen sa victòria de sa 10/5 milles Ciutat de Maó

Manolo Ruz i Beatriz Lalaguna guanyen sa cinc milles amb un temps de 28 i 34 minuts respectivament

Puja sa xifra d’inscrits fins as dos-cents vuitanta corredors amb un balanç positiu de corredors de fora de l’illa que participen per primera vegada

Momento de la salida de la prueba.
Moment de sa sortida de sa prova

Sa tercera edició de sa 10/5 Milles Ciutat de Maó ha donat sa victòria a s’esforç del ciutadellenc Joan Moreno i sa ferrerienca Maria Pallicer en sa prova llarga, que aquest any tenia una milla menys amb sortida des de La Mola. 

Moreno ha fet un temps de 0:54:35’ mentre que Pallicer ha entrat amb una diferencia de només sis minuts,1:00:54’. Ambdós corredors menorquins partien com a favorits, especialment Maria Pallicer que ha a aconseguit es triplet després d’imposar-se al 2016 a les 5 Milles i en ses darreres dues edicions, a ses 10.

Per lo que fa a sa prova de cinc milles que sortia des des Passeig dels Mariners, ha tingut com a guanyadors as sènior Manolo Ruz en categoria masculina amb un temps de 0:28:54’ i sa corredora Beatriz Lalaguna en femenina amb un temps de 0:34:09’. sa humitat ha estat sa gran
protagonista de sa tercera edició que ha posat a prova sa resistència des corredors, que han acusat aquesta sensació de manca d’aire per afrontar es trams més costeruts. Enguany no han faltat noms destacats de s’atletisme local que s’han endut guardó com Victor Sabater, que ha acabat segon classificat a ses cinc milles o sa  veterana Maria Pilar Olmo Bahamonde, que ha participat as seus 65 anys amb victòria en sa seva categoría. 

CREIX S’INTERÈS PER SA PROVA

Finalment han estat 280 es corredors que s’han inscrit en aquesta tercera edició de sa 10/5 Milles Ciutat de Maó amb un creixement des participants vinguts de fora, especialment de Balears. En aquest sentit no és casualitat que sa guanyadora absoluta de ses 5 Milles, Beatriz Lalaguna hagi estat una corredora bilbaïna que l’any passat va fer sa prova per primera vegada, aprofitant que estava de vacances i enguany havia repetit destí fent-lo coincidir amb ses dates de sa carrera.

Es director de Dynamic Menorca, Manuel Hernández es manifestava satisfet que vagi quallant sa prova i per es fet de rebre elogis tant per sa bona organització com per sa vistositat de sa prova. Per lo que fa as tall de cinta inaugural a sa sortida de ses 10 Milles a La Mola, ha comptat amb s’acompanyament de sa Batlessa de Maó, Conxa Juanola, es Director Insular de Turisme des Consell Insular de Menorca, Isaac Olives i es Director de La Mola, Simón Gornés. Sa festa menorquina posterior amb productes típics de Menorca ha acabat per arrodonir sa festa.

Les classificacions es poden consultar a la pàgina web de Elitechip i de la web carreramao.com.

Informa: David Baret

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *