900 fiets i fietes de totes ses Illes Balears participen aquest cap de setmana a sa Copa AON Infantil de bàsquet

Compartir

900 fiets i fietes de totes ses Illes Balears participen aquest cap de setmana a sa Copa AON Infantil de bàsquet

Presentació Copa AON

Es president de sa Federació de Bàsquet de ses Illes Balears, Juanjo Talens, ha presentat  aquesta segona edició de sa Copa AON Infantil juntament amb es Director d’AON a sa zona de Llevant i Balears, Rafael González que ha xerrat sobre “la importància i presència que ha anat guanyat el bàsquet a les Illes els darrers anys tal com demostra el gran nombre de
jugadors i jugadores d’elit que hi ha per tota Espanya i Europa”. 

González ha afegit que és un orgull mantenir sa col.laboració amb sa FBIB després de sa gran resposta i èxit de sa primera edició que es va celebrar l’any passat. 

Per sa seva banda, es president de la FBIB, Juanjo Talens, ha destacat sa resposta des clubs a una competició nova i que ha suposat sa inscripció de 86 equips amb quasi mil fiets i fietes. Es president de sa FBIB ha mostrat es seu agraïment a AON per mantenir sa seva confiança en aquest producte i confia que sigui una relació per molts d’anys. 

Quasi fiets i fietes de sa categoria infantil de 86 equips de ses Illes participaran aquest cap de setmana a sa segona edició de sa Copa AON que es disputarà a Mallorca, Menorca i Pitiüses. Un any més arriba aquesta competició de pretemporada que es repartirà per tot s’arxipèlag. 

A Menorca, la Copa AON Infantil Masculina i Femenina es disputarà as Pavelló IES Miquel Guàrdia i es Pavelló Municipal Esportiu d’Alaior

A Mallorca, la Copa AON es reparteix en dos grups Or i Plata tant a masculí com a femení. Es guanyadors de cada una de ses categories es classificarà per disputar sa Supercopa AON que se celebrarà a Son Moix i as Palau Municipal d’Inca dissabte dia 22. Sa competició a Mallorca es disputarà a Felanitx, Cide, Pla, Llucmajor i Madre Alberta. 

En es cas de ses Pitiüses, es partits de sa competició femenina es repartiran entre es Poliesportiu Es Viver i es Poliesportiu Es Pratet, mentre que sa competició masculina es disputarà a as Poliesportiu Joan Pau II i Poliesportiu Es Pratet. 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *