Juan Vidal campió des 10è Trofeu de Billar a 3 bandes de ses Festes de Sant Llorenç 2018

10è Trofeu de Billar a 3 bandes de ses Festes de Sant Llorenç 2018
Compartir

Juan Vidal campió des 10è Trofeu de Billar a 3 bandes de ses Festes de Sant Llorenç 2018

10è Trofeu de Billar a 3 bandes de ses Festes de Sant Llorenç 2018

Ahir dimarts as Centre Cultural d’Alaior, va tenir lloc el Trofeu de Billar a 3 bandes de ses Festes de Sant Llorenç 2018, organitzat per es CC Alaior – Billar i amb sa col·laboració de s’Ajuntament d’Alaior. 

Sa competició va començar a les 15 hores, d’acord a sa normativa de handicap, amb valoració inicial i amb un total de 25 entrades, on es participants van realitzar una lligueta en dos grups tots contra tots, amb sa següent quadre classificatori final. 

1r – JUAN VIDAL
2n – JAVI JIMENEZ
3r – BEB CARRERAS

Posteriorment es regidor d’esports de s’Ajuntament d’Alaior, Rafel Quintana, i  Margarita Mercadal, presidenta des Centre Cultural d’Alaior van procedir a s’entrega de trofeus, on a continuació per part de sa junta de s’entitat van realitzar un brindis de Sant Llorenç.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*