Joan Moll convocat per Espanya a nes Mundial sub-12 d’escacs

Compartir

Joan Moll convocat per Espanya a nes Mundial sub-12 d’escacs

Joan Moll, campió sub 16
Joan Moll, convocat per es Mundial a Santiago de Compostela

Es món des escacs tornen está de enhorabona. Un des alumnes mes avantatjats de sub-12 des Cercle Artístic de Ciutadella, Joan Moll, ha estat convocat per disputar es mundial es pròxim mes de novembre a Santiago de Compostela.

Moll entra així a nes selecte grup des 5 menorquins que en participat a un mundial d’escacs. A saber, es Gran Mestre Paco Vallejo, Juan Cubas, Mónika Grau i David Pons, que és a la vegada es profesor den Joan Moll i de la Lidia Comellas, que també a estat noticia per es seu subcampionat de Espanya femení sub-18

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *