Pedro Bestard campió des 6è recorregut de caça de Sant Llorenç

6è recorregut de caça de Sant Llorenç
Compartir

Pedro Bestard campió des 6è recorregut de caça de Sant Llorenç

6è recorregut de caça de Sant Llorenç

Després des gran èxit de sa passada edició, avui diumenge s’ha organitzat sa cinquena edició des recorregut de caça de Sant Llorenç  2018, organitzat per CESCA i amb es suport de s’Ajuntament d’Alaior. 

En aquesta nova edició hi han participat 60 tiradors dissabte i 36 diumenge,i que es va desenvolupat dissabte amb sessions d’entrenaments i avui diumengesa competició a partir de les 10 hores as terrenys de tir de Santa Mariana d’Alaior.

CAMPIÓ ABSOLUT

TONI MELIÀ

CLASSIFICACIÓ LOCALS

1r TONI RIUDAVETS
2n JOAN FUGUET
3r TONI ORFILA

CLASSIFICACIÓ DAMAS

1r EMMA RIBAS
2nANNA MERCADAL

CLASSIFICACIÓ VISITANTS

1r RAUL AMELLER
2n JESUS SINTES
3r SEBASTIA MESQUIDA

CLASSIFICACIÓ JUNIOR

1r JOAN OLIVES

Posteriorment es va celebrar s’entrega de trofeus as guanyadors, on es va comptar amb sa presència des regidor d’esports de s’Ajuntament d’Alaior, Rafel Quintana i es president de CESCA, Antoni Riudavets.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*