S’Ajuntament d’Alaior treu a licitació sa reforma de sa zona esportiva de Cala en Porter

Camp de futbol Calan Porter
Compartir

S’Ajuntament d’Alaior treu a licitació sa reforma de sa zona esportiva de Cala en Porter

Camp de futbol Calan Porter

Sa Junta de Govern de s’Ajuntament d’Alaior va aprovar es plecs de contractació des projecte de reforma de sa zona esportiva de Cala en Porter, per sa qual cosa ses empreses ja poden presentar ses seves ofertes. Recordar que es projecte consisteix en sa instal·lació de gespa artificial as camp de futbol, i també s’han introduït propostes de millora com el canvi de sa instal·lació elèctrica i lluminàries, i es tancament des recinte. 

Sa renovació de sa zona esportiva de Cala en Porter és un projecte molt il·lusionant per tot es nucli turístic i residencial més antic de Menorca. Des de s’Ajuntament d’Alaior fa temps que s’està treballat intensament per fer tot això possible, amb s’objectiu de recuperar i modernitzar una zona esportiva que va ser un important lloc de trobada durant sa dècada des 90. 

En es camp de futbol de Cala en Porter, malgrat es seu mal estat actual, es realitzen activitats extraescolars, escoles d’estiu i també trobades com es tradicional partit de festes de Cala en Porter entre Anglaterra i Espanya. També
fa ús des terreny de joc es Club de Petanca de Cala en Porter, un des clubs de petanca amb més adeptes de tota s’illa.
Es projecte de renovació de sa zona esportiva de Cala en Porter surt a licitació per un import de 164.000 euros i es poden presentar ofertes fins dimarts 14 d’agost.

4 comentarios

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*