Pere Ponsetí segueix en forma as Mundial de Texas

Compartir

Pere Ponsetí segueix en forma as Mundial de Texas

Bons resultats per es regatista des Club Nàutic Ciutadella, Pere Ponsetí, en sa segona jornada de regates des Campionat del Món de Làser Radial 2018 que es celebra a Texas, as Estats Units. Aquesta passada matinada, hora espanyola, Ponsetí ha aconseguit ses posicions 8 i 12 en les dues regates.

En aquest Mundial ja s’ha aplicat es primer descart i així es regatista d’Es Nàutic va es 12 de sa classificació general. Segons ens ha explicat son pare, en Pere Ponsetí es troba bé, conscient que aquest campionat, com qui diu, acaba de començar i encara hi queden tres dies a Texas. “El més important és mantenir la regularitat i navegar al 100% cada prova”, creuen a casa des regatista. Bones sensacions.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *