Jordi Capó, nou Director Esportiu de sa FBIB

Compartir

Jordi Capó, nou Director Esportiu de sa FBIB

Juanan Serra deixa es càrrec per “motius personals”

Jordi Capó

S’entrenador menorquí, Jordi Capó, és es nou Director Esportiu de sa FBIB. Es ciutadellenc assumeix aquesta responsabilitat: “amb moltes ganes de fer feina i continuar amb sa tasca impulsada per es fins ara responsable esportiu de sa FBIB, Juanan Serra”. 

Capó ha agraït as president de sa FBIB, Juanjo Talens, i as seu antecessor en es càrrec, Juanan Serra, sa confiança dipositada en sa seva persona per assumir aquesta feina. “És una responsabilitat i un orgull que assumeixo amb molta força i il·lusió i amb es màxim respecte cap as càrrec”. 

“Sa meva intenció és donar continuïtat a sa feina feta fins ara a sa FBIB i venc a sumar tot es que pugui, sempre en clau “balear”. Crec que podré aportar es que necessita aquest càrrec en aquest moment: disponibilitat de temps, volum de feina i predisposició. Davant sa proposta de sa Junta Directiva de la FBIB, per responsabilitat i per estima a s’esport que tant m’ha donat no puc deixar d’acceptar-la.” 

Capó ha estat durant ses darreres temporades es Director Esportiu del CB Ciutadella. A més a més ha format part des cos tècnic de diferents seleccions balears: Infantil Femení (2016), Infantil Masculí (2017) i Mini Masculí (2018); i com a entrenador des combinat mini masculí menorquí que va participar as passat torneig Trasmediterrnea Illes de
Bàsquet 2018. 

A més ha participat activament en es Programa de Detecció i Tecnificació de ses Illes Balears (PDTIB) des de sa seva posada en marxa sa passada temporada. Recentment ha participat com a coordinador del Trainer Day, impulsat per sa FBIB. 

Capó és entrenador amb sa titulació superior, diplomat en Magisteri d’Educació Física, Màster en Activitat Motriu i Educació, i Màster en Nutrició i Salut.  

Juanan Serra deixa la Direcció Esportiva de la FBIB

Per sa seva banda, Juanan Serra ha presentat aquesta setmana sa seva dimissió com a Director Esportiu per motius personals.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *