Es CN Ciutadella t’obre ses portes as fons de la mar

Compartir

Es CN Ciutadella t’obre ses portes as fons de la mar

ESCAFANDRISME CN Ciutadella

Per aquest dissabte dia 14 de juliol matí, a partir de les 9 hores, sa secció d’escafandrisme des Club Nàutic Ciutadella ha preparat una sessió oberta de batejos de busseig per a tothom que vulgui experimentar una activitat única en les nostres aigües. Es CN Ciutadella i es seu centre de busseig t’obre sa porta a la mar amb es seus instructor i monitors experts, excel·lents coneixedors d’aquesta costa. 

Dirigit per s’instructor de busseig des CN Ciutadella, Julián Rodríguez, acompanyat per un grup de bussejadors d’Es Nàutic, et descobriran alguns des millors i més segurs racons per a sa teva primera immersió. I serà de manera gratuïta ja que només s’ha de pagar un segur de 5€ per persona. 

A punt per provar es submarinisme per primera vegada? Aquesta és s’oportunitat de descobrir es món submarí en un sol dia i pel CN Ciutadella no es tracta només de portar-te una estoneta de sa mà a Sota l’aigua, sinó que pretenem que experimentis ses primeres sensacions d’un submarinista.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *