Es CN Ciutadella, as Balear 2018 de Velocitat de Piragüisme a Alcúdia

Compartir

Es CN Ciutadella, as Balear 2018 de Velocitat de Piragüisme a Alcúdia

Cap de setmana marcat en vermell per es palistes des Club Nàutic Ciutadella que preparen José L. Moles i Biel Medina. Es representants d’Es Nàutic participen en es Campionat de Balears 2018 de Velocitat que es celebra a Alcúdia. Miquel Llompart, Aisa Quevedo, Albert Riera, Marc Sans, Joan Vinent, Joan Llabrés i Gabi Caldentey és sa quota des club ciutadellenc en aquest Balear que viurà proves de K1 i K2 i en es que es trobaran també amb membres des CM Mahón i CN Villacarlos.

Junt amb aquesta saga de palistes des CN Ciutadella hi serà també es seu referent, Josep Marquès, actualment as Centre de Tecnificació de ses Illes Balears, a Palma de Mallorca.

Aquest Campionat de Balears suposa sa darrera prova destacada des calendari a nivell de Promoció, abans des cap de setmana des dies 27, 28 i 29 de juliol, on es participarà en el Campionat d’Espanya de Joves Promeses de 1.000 metres, a Astúries.

En aquesta cita està garantidasa participació de Marquès, representant d’Es Nàutic.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *