45 porters a nes campus de s’Escola de Porters de Menorca

Compartir

45 porters a nes campus de s’Escola de Porters de Menorca

Campus Escola Porters Menorca

S’Escola de Porters de Menorca ha duit a terme fins a 3 campus de porters, tot ells a Alaior a nes camp de Los Pinos. A ells han asistit 45 porters, lo que es un éxit.

A la vegada es campus ha tingut sa visita durant sa setmana d’en Edgar Badia ( porter Reus 2ª A). ames de la representació mallorquina de Toni Pascual, Pepe Toni Vives, Cristian i des insulares Joan Orfila, Jesús Sastre, Josep Barceló, Toni Riudavets, Pepe Arguimbau o Mingo Martí, que formen part de s’Escola de porters de Menorca.

Dissabte van fer sa 3 jornada tècnica per entrenadors a s’Ajuntanent d’Alaior on van tenir presentacio d’en Paco Perea, de sa Associoació Històrica des Futbol Menorquí (AHFM) i es ponents van se en Jesus Salvador (entrenador porters RCD Espanyol -primer equip), amb es tema LINEAS METODOLÓGICAS EN EL ALTO RENDIMIENTO,  i Jordi H. Gomez (entrenador porters Lleida 2B ), amb LINEAS METODOLÓGICAS EN EL FUTBOL BASE).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *