Es Náutic Ciutadella, clau en sa victòria de Ciutadella en es III Jocs Esportius Municipals

Compartir

Es Náutic Ciutadella, clau en sa victòria de Ciutadella en es III Jocs Esportius Municipals

CN Ciutadella-Jocs Municipals

Sa població de Ciutadella es va proclamar aquest dissabte novament campiona des III Jocs Esportius Municipals i en aquesta gesta una part important en va ser es gran paper protagonitzat per es joves  regatistes des Club Nàutic Ciutadella, que eren majoria en aquests Jocs. Ciutadella es va imposar amb 154 punts, per davant d’Alaior, amb 147, i de Maó, amb 145.

CN Ciutadella-Jocs MunicipalsQuant a sa vela, èxit des CN Ciutadella, que s’ho va endur tot, menys un primer lloc femení. Sa competició es va disputar íntegrament as llarg des dissabte en es port de Maó, a sa zona de la bocana, on es van disputar tres regates. I es CN Ciutadella, en nom de sa seva població, no na tenir rival, copant vuit des nou podis. Per equips, Maó quedava en segon lloc.

David Ponsetí (CN Ciutadella), es va imposar en Làser 4.7, acompanyat en es podi per Jack Vinnie i David Sosa. tots de Ciutadella i d’Es Nàutic. En femení d’aquesta classe, Chantal Cavaller seria segona i Lara Litvin, tercera, ambdues del club de Ciutadella.

En Làser Radial, de nou domini total de Ciutadella, amb Jordi Torres as capdavant, acompanyat de Toni Vidal i Pepe de Sintas.

CN Ciutadella-Jocs Municipals

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *