Es Jocs Esportius Municipals es citen avui dissabte as CN Ciutadella

Compartir

Es Jocs Esportius Municipals es citen avui dissabte as CN Ciutadella

Sa pedrera des Club Nàutic Ciutadella inicia avui dissabte sa seva participació en es III Jocs Esportius Municipals, classificatoris per es pròxims Island Games 2019 de Gibraltar.

I Es Nàutic competeix en aquest esdeveniment esportiu essent qui més regatistes aporta en  
principi, completant tots es equips i disciplines a nivell municipal.

Es CN Ciutadella, amb es tècnic Toni Mascaró as front, presenta en es Jocs Esportius Municipals equip masculí de 4.7 (Vinni Jack, Pepe Gornès, David Ponsetí i David Sosa) i de Radial (Jordi Torres, Toni Vidal, Sergi Pons i José Maria de Sintas) i un equip femení de 4.7 (Chantal Cavaller, Laia Mendoza i Lara Litvin), que només seran tres envers de quatre membres que han de conformar cada equip.

Mascaró, optimista de cara as que pugui succeir aquest dissabte en es Jocs Esportius Municipals, opina que aquest any «tenim tanta gent a Làser i a més de qualitat. Jo crec que mai s’havia vist a Menorca un club amb una flota tan gran». Divendres es membres des CN Ciutadella ja van ser a entrenar on avui competiran per ser es millors de s’illa en aquests Jocs 2018.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *