Màxima expectació per sa regata VII Sitges-Ciutadella 2018

Compartir

Màxima expectació per sa regata VII Sitges-Ciutadella 2018

Regata VII Sitges-Ciutadella 2018-Salida1

Un gran ambient i alta participació es respira pocs dies abans de sa celebració de sa VII Regata Sitges–Ciutadella, amb es Club Nàutic Ciutadella com a organitzador, que uneix aquests dos ports del Mediterrani Nord-occidental i que sortirà es proper 15 de juny, destinació Menorca.

Més de vint velers estan inscrits en aquesta prova clàssica des mes de juny que reuneix a navegants d’altura mediterranis, en es seu afany de gaudir de sa navegació de 120 milles nàutiques que separen tots dos ports i iniciar, per a moltes tripulacions, ses tradicionals festes de primavera de sa illa menorquina.
Sa regata, puntuable per as Campionat de Catalunya de navegació d’Altura, està oberta a totes ses embarcacions amb tripulació completa, A2, solitaris i per primera vegada a sa classe Mini 6.5. Molts assidus, de passades edicions, s’han inscrit aquest any, ja que la consideren com una regata ideal per gaudir de s’illa menorquina i de s’acollidora rebuda per part des CN Ciutadella, juntament amb es CN Skipper i Port de Sitges de sa prova.
Entre es armadors assidus a sa Sitges-Ciutadella està es guanyador de passades edicions, Emilio Córdoba, amb Papan, es menorquí, Toni Pons amb Chica Txeca, vencedor es passat any en tripulació reduïda i ara en un gran moment, Alberto Fucale, guanyador d’aquesta prova en diverses ocasions amb Don’t Ask, David Rabadan, amb Gida III, armador que més vegades ha cobert aquesta regata, Rubén Serra, amb Julieta, Nirvana II de José Martin, es navegant mallorquí Amador Magraner amb Carat o Trasgo de Daniel Coronel, entre d’altres.
També participaran Barakah, de Daniel Martín, que va ser tercer en sa regata Mil Milles del 2016, Jesús Pérez, amb Sinead, després de sa seva travessia atlàntica en es Gran Prix, Agustí Gutiérrez, Patrick Grimbert amb Tangaroa of London, Yrcus, de Yuri Onoprienko, Alycon, de Fernando Alvarado, Món Petit de Joaquin Blanch, Aquitat III de César Villegas, Mister Swing de César Villegas o l’Últim Iris d’Evgeny Vanykin i Pilar Pasanau amb Mundus, després de sa seva volta de sa regata Normandy Channel Race 2018.
Es proper dijous dia 14, vespra de sa sortida de sa regata, s’obrirà s’oficina de regata en sa Capitania des Port de Sitges, on es realitzarà es registre de tripulacions i embarcacions. As capvespre es celebrarà as poble mariner d’Aiguadolç sa tradicional festa ‘Sopa de Comiat’, on es participants podran departir, hores abans de sa sortida, rumb Ciutadella

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *