El Chica Txeca guanya amb autoritat s’Interclubs 2018

Compartir

El Chica Txeca guanya amb autoritat s’Interclubs 2018

Trofeu Interclubs de creuers-CN Ciutadella

Chica Txeca d’Antoni Pons, des Club Nàutic Ciutadella, es va proclamar aquests passats dies guanyador absolut de s’edició d’aquest 2018 des X Trofeu Interclubs de creuers, després de ser es primer classificat final en sa darrera prova, Bodegues Miquel Oliver, celebrada a sa Colònia de Sant Pere (Mallorca).

Un Interclubs d’enguany que es tancava a s’illa major i amb un domini total des CN Ciutadella en es Grup 1, ja que per darrera de Chica Txeca hi acabaven Mascarat, de Miquel Ponsetí i el S’Avimki, de Miquel Pons, es dos d’Es Nàutic, essent segon i tercer, respectivament.

Un any més sa regata va gaudir d’una gran participació, amb un total de 25 embarcacions, procedents de vuit clubs nàutics de Mallorca i Menorca que s’enfrontaven a una jornada que es presentava dubtosa per es poc vent que hi havia durant es dematí. A mesura que va anar passant es dia s’ intensitat des vent va anar pujant, quedant un dia genial per competir.

Sa millora de ses condicions de vent va fer que es comitè pogués dur a terme es recorregut que estava previst. Ses embarcacions varen haver de fer un triangle olímpic, que no es més que un triangle i un bastó. Es recorregut va ser es mateix per totes ses embarcacions perquè hi pogués haver un guanyador absolut de entre totes ses embarcacions participants, que a la vegada estaven dividides en dues categories.

Desprès de sa regata hi va haver un berenar per tots es participants i s’entrega de premis que varen ser capses de vis de ses bodegues Miquel Oliver, amb un clar i destacat protagonisme des creueristes des Club Nàutic Ciutadella.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *