Prometedor canvi generacional a nes optimist d’Es Nàutic

Compartir

Prometedor canvi generacional a nes optimist d’Es Nàutic

S’equip de regates d’optimist des Club Nàutic Ciutadella va tancar aquest cap de setmana una polida etapa i en va obrir una altra de tant o més interessant

Equip Optimist-Club Nautic Ciutadella

Sa secció que dirigeix Toni Mascaró va assistir com a únic representant de Menorca as Campionat de Balears per equips a sa Colònia de Sant Jordi (Mallorca), on només es citaven es vuit millors de s’any a ses Illes Balears.

De fet, es Náutic Ciutadella va tancar s’any cinquè, com feia moltes temporades que no aconseguia, gràcies a ses bones puntuacions que van aconseguir a nes rànquing balear en David Ponsetí, José Maria de Sintas, Borja Torres i Jack Vinnie.

Equip Optimist-Club Nautic Ciutadella
Ara aquests prometedors regatistes d’Es Nàutic ja han canviat de classe i han deixat pas a un equip novell amb molta empenta, que ja han donat sa cara precisament en aquest Balear per Equips 2018: ells són Borja Torres, Aitana Cavaller, Francesc Sosa i Toni Mesquida , amb Maria Gornès. Amb pujar de categoria els altres, ells van representar as Náutic a Mallorca, amb un equip de dos veterans i dos novells ja que tan sols Borja Torres havia competit l’any passat, entrant també entre es vuit millors de ses Balears en 2017.

Es altres era sa primera vegada i van acabat setens, disputant es darrer dia es cinquè i vuitè lloc, millorant a darrera hora en un Balear que es va endur es CN Arenal, campió d’Espanya, a més.
Un molt bon paper i bones sensacions de cara as futur amb aquesta nova remesa de competidors en optimist per es Náutic Ciutadella

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *