Es Club Náutic Ciutadella agafa es gust as bronze 

Compartir

Es Club Náutic Ciutadella agafa es gust as bronze

Caiac Balear
Tres palistes des Club Nàutic Ciutadella s’han fet aquest passat cap de setmana amb sa medalla de bronze des Campionat de Balears de Caiac de Mar celebrat precisament en aigües de sa ciutat des Ponent menorquí.

Es cadet Josep Marquès, es seu pare i competidor en sa categoria Veterans 50-54, Josep Maria Marquès i María Pilar Cornejo, en Veteranes 40-44, van pujar fins as tercer escaló des podi de ses Illes Balears en aquest campionat del 2018.

Aquests en van ser es resultats més destacats quant a sa representació menorquina, completada amb presència de palistes des Club Nàutic Villacarlos, que també van fer un bon paper tot i no aconseguir cap medalla.
Aquest Campionat de Balears va tenir ses condicions perfectes per a sa seva realització ja que des des Far d’Artruix fins as port de Ciutadella on havia sa meta es palistes balears van tenir es vent de popa, lo que es va facilitar sa travessia, amb ones de fins a un metre. S’Autonòmic partia de sa platja de Cala en Bosch, una sortida espectacular i seguida per molts de curiosos i després es quedaven as 80 participants 9 kilòmetres fins a Ciutadella.
En acabar es Balear, festa grossa ja a terra a ses instal·lacions d’Es Nàutic, amb dinar inclòs.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *