CREUERS-Chica Checa regata Fornells-Ciutadella
Compartir

Sa Regata 100 Milles entre Illes, una realitat per Es Nàutic

Il·lusionant i ambiciós projecte es que presenta sa secció de creuers des Club Nàutic Ciutadella per sa pròxima Setmana Santa del 2019. Es Nàutic anuncia una nova competició de creuers, sa Regata 100 Milles entre Illes, pel proper 2019.

Sa principal idea des club de ponent passa per reunir en una regata de pes a una nodrida flota de participants durant unes dates assenyalades com és Pasqua, uns dies que fomenten sa companyonia, sa competició i es bon ambient familiar.
Sa Regata 100 Milles entre Illes està pensada per fer tres regates amb una i viurà sa seva sortida des de Ciutadella, rumb a Mallorca, per virar Far d’Aubarca, on es prendrà sa primera arribada, continuant sa navegació amb rumb a s’Illa de l’Aire, agafant sa segona arribada, i continuant sa navegació amb rumb a Ciutadella, on acabarà.
Quant a ses classificacions, es faran per classes, agrupant-les amb un mínim d’inscrits, amb trofeu al vencedor de cadascuna de ses tres etapes. Es vencedor de sa Regata 100m entre Illes s’adjudicarà amb sa suma de ses tres proves, després de s’aplicació des Sistema de Puntuació Baixa.
Sa sortida es durà a terme es Dijous Sant a migdia, per es dissabte vespre celebrar es lliurament de trofeus, amb sopar social i final de festa.
«Promet ser una regata molt interessant, doncs a més de ser de llarg recorregut, la distància és a la vista de costa, el que assegura una àmplia participació ja que és accessible per a embarcacions en la pràctica de qualsevol eslora», asseguren des de sa secció de creuers des Club Nàutic Ciutadella.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *