Aiton II mana as concurs de pesca de serrans d’Es Nàutic

Compartir

Aiton II mana as concurs de pesca de serrans d’Es Nàutic

Pesca serrans - Es Náutic

Aquests passats dies ses aigües de sa badia de Ciutadella van acollir una nova edició des XLVIII Concurs Social de Serrans que organitza des de fa molts d’anys ja la secció de pesca recreativa del Club Nàutic Ciutadella.

Finalmente, de ses barques inscrites inicialment només en van sortir 26 a la mar, regnant com sempre un molt bon ambient i en una jornada en sa que es temps estava bé i va respectar es bon desenvolupament de s’activitat.
De moment, i a manca de sa segona i definitiva prova a celebrar si no hi ha res de nou es pròxim dissabte dia 26 de maig, va primer a sa classificació l’Aiton II, seguit del Navegante II, que és segon i  MAalin, tercer. Anoamar mana, de moment, en quant a sa Peça Major.

Aquests són es resultats provisionals i per tant a sa trobada definitiva encara pot haver canvis importants.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *