Jornada de vela a Es Nàutic
Compartir

Jornada de vela a Es Nàutic entre alumnat de Ciutadella i Catalunya

Jornada de vela a Es Nàutic

Ses seccions de vela lleugera, piragüisme i creuers des Club Nàutic Ciutadella van mostrar com és el seu dia a dia i la seva activitat nàutica, dins des programa de s’intercanvi realitzat aquests passats dies entre alumnes de s’IES Josep Maria Quadrado de Ciutadella i docents de Santa Coloma de Farners, de Catalunya.

Un total de 85 joves es van poder beneficiar en ses aigües de sa badia de Ciutadella d’aquestes jornades nàutiques, seguides amb molt d’interès per part, tant des menorquins com des alumnes arribats de Barcelona. 

Jornada de vela a Es Nàutic

Sa part de sa pràctica de piragüisme, que va comptar amb uns 60 practicants i dirigida per es monitor d’Es Nàutic José Luis Moles, es va realitzar conjuntament entre Es Nàutic i s’empresa DMS Sports&Kayak, de David Mascaró. Sa resta van participar a sa vela lleugera i es creuers, amb Toni Mascaró as capdavant.
Ciutadellencs i catalans van gaudir d’una activitat de vela as port de ponent i tot i que sa previsió meteorològica inicial no pintava massa bé per es dies posteriors, sa jornada va acabar resultant tot un èxit.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *