Es club Físics present a sa Lliga Nacional de kárate junior i sub-21 a Bilbao

Compartir

Es club Físics present a sa Lliga Nacional de kárate junior i sub-21 a Bilbao

Components Fisics Nacional Bilbao

Es proper dia 28 d’abril es club Físics tornarà a midar-se amb es millors de s’estat, ja que viatjarà a Bilbao a disputar sa lliga nacional en les categories júnior i sub-21 (16-20 anys). Judith García i Victor Marqués en sa categoria júnior i Cris Pons, Francesc Sanz i Manel Bosch en sub-21 intentaran pujar-se as podi en una lliga que consta de dues rondes, aquesta primera a Bilbao i sa segona en es mes d’octubre a Màlaga, per que posteriorment es vuit primers classificats de sa Lliga Nacional disputin sa Gran Final en es mes de desembre. 

Es cinc lluitadors de Físics acudeixen a aquesta fita amb el seu entrenador Shuto Triay, tots ells conscients de la dificultat de fer-se amb algun metall per el elevat nivell en que es trobaran i al mateix temps esperançats en fer un bon paper ja que han estat entrenant molt dur des del mes de juliol. Aquesta ronda de la Lliga Nacional per els del Físics és el campionat més important del que queda de temporada abans de les tres setmanes de descans que realitzaran del 22 de juny al 15 de juliol.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *