Curs d’alta competició amb Irene Colomar a Físics 

Compartir

Curs d’alta competició amb Irene Colomar a Físics

CARTELL Irene Colomar-Físics

As llarg des cap de setmana es Centre Esportiu Físics acollirà un curs d’alta competició en sa modalitat de kúmite, impartit per sa veterana karateka i una de ses més guardonades competidores de s’estat.

Sa eivissenca Colomar actualment ja retirada de sa competició però no dels tatamis ja que segueix sa seva trajectòria realitzant funcions de Coach per sa Federació Balear. Colomar porta a ses seves espatlles un extens bagatge i títols aconseguits des d’el 2001 quan va aconseguir es primer campionat d’Espanya i arribant a penjar-se as coll 4 medalles en mundials, 14 en europeus, 32 en nacionals i 16 en internacionals. 

Irene Colomar-Físics_98717

Des de divendres fins diumenge Colomar impartirà un total de deu entrenaments as 80 karateques
menorquins dividits en tres grups de 6 a 10 anys, de 11 a 13 i a partir de 14 anys. Tots ells gaudiran de s’experiència de la veterana competidora que exposarà varis sistemes estratègics de treball. A més farà una posta a punt as esportistes que una setmana després viatjaran a Bilbao a disputar sa Lliga Nacional.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *