tir lliure definitiu
Compartir

Tir Lliure

Tocam el somni de puntetes, junts podrem arribar més lluny

Per Xus Rotger

tir lliure definitiu

Fa més d’un any escrivia, en aquesta mateixa secció, un article titulat “Líders, circumstancials si, però líders”. Aquesta setmana el Bàsquet Menorca ha abraçat, més d’un any després, el lideratge. 

Aquesta vegada no és tant circumstancial, el lideratge arriba en un sector de la competició decisiu, i és després d’obtenir l’octava victòria consecutiva. Aquest club, independitzat del Sant Lluís, s’ha fet gros, ha crescut i comença a estar preparat per metes més ambicioses. Si, amb els peus a terra i partit a partit. 

L’equip va començar amb dubtes, reduint molt el marge d’error al primer sector de la competició, 4 derrotes en les primeres 8 jornades. Però pas a pas ha crescut, s’ha refet i des de la banqueta es va trobar amb la tecla apropiada per anar escalant posicions, fins que aquesta setmana, per mèrits propis, ha agafat el timó de la lliga. 

El somni està molt a prop, els Playoff estan encarrilats i la primera plaça ha de ser ara el gran objectiu, però sense oblidar qui som i d’on venim. 

Tots junts, units, jugadors, cos tècnic, club i afició, s’han de conjurar per defensar aquest lloc de privilegi. “Una Illa, un equip” és es lema del club i així s’ha de seguir demostrant, com fins ara, perquè junts tot és més fàcil. 

Com diu una cançó de Txarango… Quan tot s’enlaira, toco el somni de puntetes, junts podrem arribar més lluny. 

Enlairen-mos tots junts cap al somni que és a tocar de dits. 

Rissoabraçada amics lectors.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *