Simultànies d’es Dia de ses Illes Balears

Compartir

Simultànies d’es Dia de ses Illes Balears

Ajedrez-Simultànies d'es Dia de ses Illes Balears

Dia 1 de març (16:00), esva celebrà es Dia de ses Illes Balears, as magnífic annex de l’IES Josep Maria Quadrado de Ciutadella,  amb ses ja tradicionals partides simultànies amb rellotge que enfrontavent dos conjunts de 7 jugadors (prioritariamente escolares) a dos des nostres millors jugadors: Lidia Comellas i Joan Cubas. Ses figures dominaren ambdues sèries per 6 – 1, molt bon resultat, propi de sa seva condició d’autèntics campions. Es punts des ‘escolars’ es assoliren en Dani Moll i en Martí Ferrando. Es més jovenets hauran d’esperar, deien que per formar un escaquista es requereix un mínim de 10 anys.
A més de ses simultànies un conjunt d’afeccionats i federats seleccionat per es club organitzador, s’enfrontà – en un campionat de partides d’escacs ràpid – a un molt bon equip des Centre Penitenciari de Menorca, as qual hi haurà que posar ses coses més difícils en es futur, ja que es interns guanyaren totes ses partides que jugaren contra es escaquistes, açò si que va ser una exhibició. Si algú vol saber més de s’activitat d’escacs penitenciari a Menorca pot llegir s’article que trobarà as següent enllaç de sa web de la FIDE: http://cis.fide.com/en/chess-news/344-chess-in-prisons-in-mallorca-a-menorca
Com sempre, perfecta organització des Cercle Artístic de Ciutadella, que aconseguí un ambient molt agradable on es escolars, sa resta de federats, es presoners, es funcionaris i tothom que va guaitar van passar un bon capvespre demostrant que una certa harmonia és possible.
Es escolars no aturen, ja són a internet es resultats de sa quarta jornada, que podeu consultar a:
Jornada – per cert –  disputadíssima; algú ha dit que millor estudiar apertures perquè es joves difícilment arriben as finals, crec que sa nostra èlit escolar ja pot estudiar finals tranquilament, ja que es major domini d’aquesta fase des joc va permetre ses victòries – a ses dues primeres taules – de Joan Moll (ara líder en solitari) i Joan Ponsetí, en unes partides on si haguessin defensat es ban feble no haguessin perdut.
Un missatge per a acabar: ja sabeu que es autonòmics individuals (Palma 30.03 a 01.04) són obertsEs necessari un certificat que permetrà obtenir la subvenció autonòmica per as viatge, si sa deman abans del 10 de març.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *