S’esport en edat escolar ja ha començat en es món dels escacs

Compartir

S’esport en edat escolar ja ha començat en es món dels escacs

61 Concentració de ajedrez

Divendres passat començà el campionat escolar amb el torneig sub 16, en la primera ronda ja vèrem partides bones i lluitades, cosa que no és d’extranyar ja que dels 21 jugadors actualment inscrits 14 tenen elo; podeu seguir-lo en el següent enllaç: http://chess-results.com/tnr330840.aspx?lan=2 

El proper divendres – coincidint amb el campionat sub-16 – també està previst que comenci el campionat sub-20, categoria reservada als menors de 20 anys que han excedit l’edat escolar; en prinicipi hem convidat als que juguen el campionat de Menorca per equips (Marc Vinent, Cristian González, Lidia Comellas, Tomeu Salord, Àngel Pons i Núria Cases).
Veureu que hem afegit n’Álvaro Iglesias, en Gerard Llabrés i en David i n’Hugo Ambros, perquè no hi ha hagut prou jugadors per a muntar un grup B, per tant el seu debut en la categoria serà per la porta gran.
També començarà el torneig sub 10, que consistirà en una lliga entre els 8 jugadors que han comptat amb el vistiplau dels entrenadors (normalment els que fa més temps que competeixen), aquesta categoria la podeu seguir a  http://chess-results.com/tnr332734.aspx?lan=2
La resta de sub-10 podrà participar a l’activitat a càrrec de na Lidia Comellas ( oberta – com sabeu – als acompanyants i sens necessitat d’inscripció prèvia), no es tracta de mostrar a jugar a escacs, sinó de jugar sense les rigideses de la competició (que a aquesta edat no hi ha que potenciar en excés), estic segur que agradarà a tothom que hi participi.
Pel que fa al campionat sub-20, demà dijous acaba el termini per apuntar-se i a la nit ja informarè per e.mail als interessats.

En qualsevol cas, recordau que la segona jornada dels escacs escolars també es juga as Mercadal (Centre Municipal de Convencions), el proper divendres 16 de febrer, els sub 10 (tant l’activitat no competitiva com la primera ronda del torneig) comencen a les 17:30 i els sub 16 (segona ronda) devers les 18:15.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *