Sa cursa de sa dona arriba a sa cinquena edició

Compartir

Sa cursa de sa dona arriba a sa cinquena edició

Sa cursa tindrà lloc es pròxim 11 de març, en es marc des programa des Dia de sa Dona, i sa recaptació anirà a benefici de ses associacions Alba i Aspanob

Cursa de Sa Dona-Presentació

Aquest matí, s’ha presentat sa V Cursa de sa Dona, que tindrà lloc es pròxim 11 de març a Maó, en es marc des programa des Dia de sa Dona. Sa presentació ha comptat amb sa presència des regidor d’Igualtat, Biel Pons, de Joana Torres, de s’associació Aspanob, i de Cristina Fernández, de s’associació Alba.

Sa cursa començarà a les 10 hores i es punt de sortida serà es parc Rochina. Es participants podran triar entre dos recorreguts, un de 2,6 km i un altre de 7,8 km. Es preu de sa inscripció és de 5 euros per as adults i de 3 euros per as infants, i es pot realitzar a través de sa pàgina web d’Elitechip, o una hora abans as mateix lloc d’inici de sa cursa.

Sa cursa tindrà caràcter solidari, i sa recaptació anirà a benefici s’Associació de dones afectades de càncer de mama (Alba) i de s’Associació de pares de fiets amb càncer de Balears (Aspanob). 

Biel Pons ha explicat que “la Cursa de la Dona arriba a la cinquena edició amb l’objectiu, més necessari que mai, de continuar visibilitzant la lluita per assolir la igualtat entre homes i dones”. 

Per sa seva banda, des de ses associacions Alba i Aspanob s’ha agraït sa feina organitzativa que realitza s’Ajuntament de Maó, i s’ha fet una crida a sa participació de tothom.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *