Alvaro Gestoso - Toni Alles (CN Fornells)

Magnífics resultats as Trofeu Illes Balears de Bic Techno des regatistes des CN Fornells

Aquest cap de setmana s’ha disputat es Trofeu Illes Balears de Bic Techno as CN Arenal de Mallorca on es tres regatistes des Club Náutic Fornells han aconseguit uns magnífics resultats.

A sa categoria Sub-17 Antoni Alles s’ha proclamat campió guanyant ses 5 proves que es van disputar

A sa categoria Sub-15 Álvaro Gestoso es va fer amb es titol de campió i Billy Coll va quedar tercer.

Es tres s’han classificat per sa copa d’Espanya que es disputa a Alicant entre es dies 8 i 11 de Febrer.

flota bic

Sa propera prova a nivell Balear serà es Campionat de Balears que organitzà es CN Fornells es dies 1, 2, 3 i 4 de Març. Aquesta prova completarà es ranking Balear que dóna accés as Campionat d’Espanya de Villagarcía de Arosa, a finals de setembre.