Repàs Copa Cadet Menorca – CD Menorca, campió de copa

Compartir

Repàs 14ª jornada – Copa Cadet Menorca

El CD Menorca es va proclamar campió de copa en la categoria Cadet

 Ferreries, Peña Orient i Dosa perden la categoría

CCE Sant Lluís, Sporting de Mahón i Penya CIutadella B pujan a 1ª Regional

 CD Menorca

Per Joan Truyol Cardona

El CE Alaior i la UD Mahon van obrir aquesta última jornada de copa a la categoria cadet, els locals amb 19 punts i els deures fets van rebre a l’equip maonès necessitat, ja que amb una derrota perillava la seva permanència en la primera categoria, però la UD Mahon va complir el seu objectiu, Deixant el control de la pilota als locals, esperant al seu camp i sortint al contraatac amb moltíssim perill, finalment es va imposar 1-2 i va aconseguir la quarta posició.

L’enfrontament entre els equips del P.Orient Esportiu del PCE i el Dosa CF, va enfrontar als dos cuers de la classificació, aquest partit es va acabar amb victòria local per 4 gols a 1.

El partit que va decidir el campionat de copa el van protagonitzar l’ At. Villacarlos i el CD Menorca, l’equip de Maó era conscient que una victòria els proclamava campió i no va desaprofitar la seva ocasió, va guanyar el partit per 0 gols a 2 aconseguint així de manera brillant el seu gran objectiu.

Ferre

El darrer partit de la jornada el van jugar els equips del CE Ferreries i la Penya Ciutadella Esportiva, els ciutadellencs havien de guanyar i esperar que el CD Menorca punxés per aconseguir el campionat però no va ser així, l’equip ferrerienc es va imposar per 1 gol a 0, tot i haver guanyat aquest enfrontament i haver aconseguit 19 punts, empatat en l’Alaior -que el supera per el gol-average- serà el tercer equip juntament amb el Dosa CF i P.Orient Esportiu del PCE que jugarà la lliga al segon nivell.

Clasi Cadetes 1ª regional

This article has 2 Comments

  1. estarua be que es dos partuts qye hi havia cosa en joc,es juguesin a sa mateixa hora.tambe estsria be un petit comentari sobre es campio des segon nivell.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *