Campionat de Menorca de Natació Adaptada

Compartir

Campionat de Menorca de Natació Adaptada

Campionat de Menorca de Natació Adaptada

Es matí des passat dissabte, dia 20 de gener de 2018, va tenir lloc a sa Piscina Municipal de Ciutadella, es Campionat de Menorca de Natació Adaptada, en es sí d’un control de natació des programa s’Esport per a  s’Edat Escolar.

Van ser 9 es nedadors de Vidalba que van intentar aconseguir es millors cronos per a accedir as campionat balear que es celebrarà es 12 de maig a Palma. Hi van assistit Toni Pomar president de la FESAIB, Federació de s’Esport Adaptat de ses Illes Balears, Juanjo Villalonga i Vicens Costa membres de sa Junta Directiva de sa Federació en representació de Menorca, Eivissa i Formentera, respectivament, i  Miriam Torres, sa Delegada a Menorca de sa Federació Balear de Natació.

Una matinal ben aprofitada on tots vam aprendre un poc, es nedadors en Edat Escolar, es nedadors des Club Vidalba i com no tots es pares i membres des Clubs NataMaó i Jamma, allà presents. Una manera de interactuar amb sa natació com a instrument i nexe d’unió entre realitats ben diferent i a la vegada molt similars. 
Informa: Club Vidalba

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *