Els Moliners campions de La Bolla per equips

Joc de La Bolla 2018
Compartir

Els Moliners campions de La Bolla per equips

Joc de La Bolla 2018

L’equip capitanejat per n’Eloy González s’ha enduit el campionat per equips de La Bolla, que s’ha disputat a Sant Lluís amb motiu de la Diada de Sant Antoni. La final va enfrontar a Els Moliners i a Es 9 Mosset.

En la lligueta prèvia Es 9 Mosset debutava davant Els Tords Negres. Una partida amb màxima igualtat i que es va endur l’equip dels Tords Negres, 12-10, després de gairebé 3 hores de joc.

 

La segona partida enfrontava a Els Tords Negres i Els Moliners. L’equip Moliner se la va endur per un clar 12-0.

L’última partida de sa lligueta era clau per decidir qui serien els finalistes. Als Moliners els hi bastava amb puntuar. Es 9 Mosset necessitava la victòria per anar a sa final. Màxima igualtat fins sa darrera bollada, en què l’equip de Es 9 Mosset entrava 6 bolles i s’en duia la partida 12-7.

I la gran final es va jugar el passat dissabte fosquet. L’equip de n’Eloy González i l’equip d’en Ramon Clavell van disputar una emocionant partida, amb molta igualtat en les primeres bollades. 7-7 senyalava el marcador quan es va disputar la que va esdevenir en darrera bollada. L’equip moliner va aconseguir entrar 5 bolles, que li van donar el títol de campió del Campionat de Sant Antoni.

Després de la final va tenir lloc l’entrega de trofeus, presidida per la Batlesa de Sant Lluís, na Montse Morlà, i el President del CCE Sant Lluís, Rosendo Pons.

Informa: Xus Rotger

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*