Arriba sa II Edició des Torneig Trasmediterranea Illes de Bàsquet

Compartir

Arriba sa II Edició des Torneig Trasmediterranea Illes de Bàsquet

Presentacio Torneig Trasmediterranea-Mercant - Talens

Sa festa des minibàsquet balear arriba un any més amb es II Torneig Trasmediterranea Illes de Bàsquet que tindrà lloc es dies 27 i 28 de gener a Llucmajor. 

És un cap de setmana on es i ses protagonistes són es fiets/es de tot s’arxipèlag. Després de sa bona resposta de sa primera edició que es va organitzar a Pollença, enguany torna amb novetats i més activitats. 

Es president de sa FBIB, Juanjo Talens, ha presentat juntament Antonio Mercant, responsable de Relacions Institucionals a Balears de sa naviera, aquest esdeveniment. 

Es II Torneig Trasmediterranea Illes de Bàsquet es disputaran combinats de minibàsquet de Mallorca, Menorca i Pitiüses tant a sa categoria masculina com femenina. En total són 100 fiets/es de més de 40 clubs de tot s’arxipèlag que gaudiran d’un cap de setmana ple de bàsquet i activitats paral·leles. 

A més des partits entre es combinats de cada una de ses Illes, s’han organitzat també diferents activitats:
Taula rodona “La diversió en l’aprenentatge”: S’ex jugador internacional de bàsquet, Fernando Romay, Toni Fontcuberta (Risofonku) i Víctor Eguriase parlaran sobre sa importància de que es fiets/es  aprenguin divertint-se. Serà divendres dia 26 a les 19:00 hores as Claustre de Sant Bonaventura de Llucmajor (Carrer Fra Joan Garau, 2). 

Poster- Trasmediterranea- IllesdeBasquet1

3×3 Minibàsquet 

A més des torneig entre es combinats de ses Illes, s’ha organitzat un 3×3 de minibàsquet dirigit a tots es fiets/es que tenen fitxa federativa. Serà dissabte en horari de dematí i capvespre i diumenge dematí. Aquesta activitat té un cost de 20€ per equip. 

Concurs d’habilitats i concurs de tir

És una activitat dirigida a tots es fiets/es que disputen es 3×3. Durant es dematí des dissabte es disputaran ses fases prèvies i diumenge dematí ses finals. 

Clínic Ángel Cepeda

Dissabte a les 16:00, as Pavelló de Llucmajor, s’ha organitzat un clínic amb s’entrenador Ángel Cepeda sobre “Tecnificiació a Minibàsquet”. Es preu és 10 euros. És una activitat que donarà dos crèdits formatius i si es presenta un treball posterior, són 4 crèdits formatius. 

Taller de risoteràpia 

S’entrenador Toni Fontcuberta ha creat sa modalitat de “Risobasket”. Una manera diferent d’entendre es nostre esport on s’aplica sa risoteràpia. És una activitat dirigida as jugadors, jugadores, pares i mares a més de qualsevol tècnic que estigui interessat.  

En aquest cas, ets entrenadors i entrenadores hauran de pagar 10 euros i serà una activitat que es donarà dos crèdits formatius i si es presenta un treball posterior, seran 4 crèdits. Serà a les 11:15 as Pavelló de Llucmajor. 

Es preu per a tots ets entrenadors o entrenadores que vulguin fer ses dues activitats (Clínic Ángel Cepeda i Taller de Risoteràpia) és de 15 euros.

Informa: Juan Antonio Bauzá/Departament de Comunicació FBIB

This article has 2 Comments

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *