Repàs Copa Cadet Menorca – A dues jornades per es final, sa classificació està cada vegada més estreta

Compartir

Repàs 12ª jornada – Copa Cadet Menorca

A només dues jornades per es final de sa competició, sa classificació està cada vegada més estreta

Ferreries- UD Mahón cadet

Per Joan Truyol Cardona

Dissabte dia 6 es va disputar es primer partit de la jornada 12 de sa competició de copa entre els equips de CE Ferreries i la UD Mahón amb es resultat de 0 gols a 2 a favor dels visitants, aquest resultat permet a s’equip maonès donar una passa endavant i amb 18 punts, allunyar-se de ses posicions de descens, en canvi el conjunt ferrerienc entra en posicions de descens complicant-se molt sa permanència tot i quedar encara dues jornades.
Ferreries- UD Mahón cadet Ferreries- UD Mahón cadetEs següent partit es va disputar diumenge dia 7 entre els dos equips que lideraven sa classificació, el Penya Ciutadella Esportiva i el CD Menorca, es resultat final va ser d’1 gol a 3 favorable als visitants, aquesta victòria permet un canvi a sa classificació col·locant as CD Menorca amb 28 punts com a líder, un punt més que s’ At Villacarlos.

S’altre partit es va disputar as municipal de Los Pinos d’Alaior entre els equips del CE Alaior i el P.Orient Deportivo del PCE, amb victòria local per 7 gols a 0, aquesta voluminosa victòria alaiorenca permet a s’equip entrenat per Miguel Gomila sortir del descens col·locant-se en cinquena posició i encarant de manera favorable aquest ajustat final de copa.

Es darrer partit de sa jornada el van jugar s’At. Villacarlos i el Dosa CF, aquest enfrontament va ser es que més gols es van marcar, ja que es resultat final va ser de 9 gols a 0 favorable als locals, aquesta victòria permet a s’equip local entrar de ple a sa lluita pel títol, ja que amb 27 punts, es posiciona en segon lloc a només un punt del líder, el CD Menorca.

A només dues jornades per es final de sa competició, sa classificació està molt estreta, aquesta passada jornada hi ha hagut canvis a ses posicions de descens i as lideratge i amb tot per decidir, els partits següents es presenten molt interessants i que poden canviar encara més sa classificació.

Fotos: Joan Truyol Cardona

Clasi Cadetes 1ª regional Prox Cadet

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *