Balanç positiu de ses seleccions Balears a nes Campionat d’Espanya Cadet i Infantil 2018 de bàsquet

Compartir

Balanç positiu de ses seleccions Balears a nes Campionat d’Espanya Cadet i Infantil 2018 de bàsquet

Sa delegació ‘Illes de Bàsquet’ torna des Campionat d’Espanya KDTINF2018 amb un sisè lloc, dues permanències as Grup Especial i un descens a Preferent. 

Infantil Femení

Es quatre combinats han competit entre es millors i tots es partits han estat disputats i lluitats fins el darrer segon. Sa selecció Infantil Femenina no va poder, as partit per es 5è lloc, amb Madrid tot i que es va plantar cara en tot moment però es físic ens va jugar una mala passada a sa segona part. Es primer quart va acabar 17-17 i as descans es va arribar 42-36 per Madrid. Poc a poc es rival va anar augmentant sa diferència i finalment es partit va acabar 76-57. 

Cadet Masculí

Per sa seva banda, es combinat Cadet Masculí va a anar de menys a més as decisiu partit per sa permanència i va remuntar contra Cantàbria a un encontre emocionant que va acabar 76-81. 

Cadet Femení

Ses cadets varen ser ses primeres en jugar en aquesta darrera jornada i es partit no va començar gens bé. Es primer quart es va perdre (11-18) i a partir d’aquí vàrem reaccionar fins donar sa volta as marcador i guanyar es partit per aconseguir sa permanència a Especial (57-49).

Infantil Masculí

Ja per acabar, es infantils no varen poder amb Múrcia. Un partit amb molts de nervis a s’inici però amb una bona reacció as tercer quart. Es va lluitar fins es darrer segon però no es va poder aconseguir el triomf (75-66). 

A més a més, es àrbitres balears, Esteve Portell i Martí Seguí varen ser es representants de ses Illes Balears arbitrant a 4 partits cada un as campionat Infantil.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *