Éxit des 7è Torneig de Reis de Minibàsquet des CB Jovent d’Alaior

Compartir

Éxit des 7è Torneig de Reis de Minibàsquet des CB Jovent d’Alaior

Torneig de Reis de Minibàsquet - CB Jovent

Per setè any consecutiu, es C.B. Jovent d’Alaior ha organitzat es Torneig de Reis de Minibàsquet que s’ha duït a terme es dies 2, 3 i 4 de gener a ses pistes del Pavelló Esportiu Municipal d’Alaior entre diversos equips d’arreu de s’illa en categoria mini, tant masculí com femení. 

Per una banda, pel que fa a sa categoria femenina, disputant-se una “lligueta” de tots contra tots composat per tres equips, cal destacar s’actuació de s’equip CB La Salle Mahón, que havent guanyat sa totalitat des partits jugats s’ha col·locat as lloc més alt des pòdium femení. A aquest li segueixen el CD Alcázar i s’equip local CB Jovent d’Alaior.

Per altra banda, en sa categoria masculina, grup compost per quatre equips, disputant-se una “lligueta” de tots contra tots, cal destacar s’equip Basquet Vedruna Palamós que no ha perdut cap partit. El segueix per darrera el CB Jovent en segon lloc, el CCE Sant Lluís en tercer lloc i el CD Alcázar en quart. 

Torneig de Reis de Minibàsquet - CB Jovent

A sa clausura ha assistit: Rafael Quintana, regidor d’Esports de s’Ajuntament d’Alaior i Miquel Àngel Seguí, president des CB Jovent d’Alaior.

Informa: Eva Tomás/premsa Jovent d’Alaior
Fotos: Jovent d’Alaior

Torneig de Reis de Minibàsquet - CB Jovent Torneig de Reis de Minibàsquet - CB Jovent

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *