Visita solidària des club Atlético Villacarlos a s’hospital Mateu Orfila

Compartir

Visita solidària del club Atlético Villacarlos a s’hospital Mateu Orfila

Visita Villacarlos- hospital

Una representació des Club Atlético Villacarlos ha visitat avui matí s’Hospital Mateu Orfila per a entregar regals as fiets malalts i també as nadons i ses seves mares que es troben a sa planta de Pediatria. Sa comitiva solidària des club groc estava formada per s’entrenador José Manuel Queijo, Simón Ferrando de s’equip directiu, Aarón Gamboa, delegat de s’equip cadet, i es jugadors d’aquesta categoria Miguel, Carlos, Bernat i Xavi.

Visita Villacarlos- hospital

Es director gerent de s’Àrea de Salut de Menorca, Antoni Gómez Arbona, ha rebut as representants de s’equip de futbol i, junts, han visitat ses habitacions des pacients mentre es joves esportistes han estat es encarregats d’entregar es regals a ses famílies. Es regals han estat donats per sa botiga Juguettos de Ciutadella que, d’aquesta manera, també es suma a sa iniciativa solidària des club d’Es Castell.

This article has 4 Comments

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *