Sa 19ª San Silvestre de Menorca arribará a s’aeroclub

Compartir

Sa 19ª San Silvestre de Menorca arribará a s’aeroclub

Presentació San Silvestre Sant Lluis 2017

Ahir migdia es va fer s’acte de presentació de sa 19ª San Silvestre de Menorca. Sa darrere cursa i acte esportiu de s’any a Menorca que enguany baix es lema esport sense barreres sa convida a fer sa prova a ses persones amb alguna discapacitat sense cap cost.
Sa novetat de enguany pasa per es nou circuit que per primera vegada pasará per s’aerodrom de Maó en es seu recorregut, totalment plá. Amb una bosa o motxila expectacular amb ses inscripcións anticipades i tots es serveis.
A s’acte han asistit sa batlesa de Sant LLuís Montse Morla, Richy Sintes, en representació des club organitzador, el Cecome CCE Sant LLuís, Toyo Cardona, en representació de s’aeroclub de Maó, que cedeixen ses instalacións aeronauticas i divers material i una representació de Vidalba encapsalada per na Julia Santa-Eugenia. Es representant de Obra Social La Caixa, patrocinador de s’esdeveniment no ha pogut asistir al acte per un problema de darrere hora.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *