Repàs Copa Cadet Menorca – A la zona mitja és a ón hi ha novetats a la classificació

Compartir

Repàs 11ª jornada – Copa Cadet Menorca

A la zona mitja és a ón hi ha novetats a la classificació

Per Joan Truyol Cardona

Dosa- CE Ferreries_JT

Aquest cap de setmana s’ha disputat la jornada nombre 11 en la categoria de cadets amb uns resultats que demostren que en el futbol no hi ha res fet i que cada partit és un món diferent.

Dissabte de matí al camp municipal del Sami es van enfrontar els equips del Dosa CF al CE Ferreries amb victòria visitant per 3-0, aquesta victòria de l’equip ferrerienc, va permetre sortir per aquesta jornada de la zona de descens amb 16 punts i col·locar-se a la meitat de la classificació, així com al conjunt ciutadellenc amb 4 punts seguir a la part baixa.

Un altre partit molt intens va ser el jugat pels equips de la UD Mahon i el Penya Ciutadella Esportiva, aquest enfrontament va acabar en empat a un gol, després d’aquest partit l’equip de Ciutadella encara lidera la classificació i l’equip de Maó queda en la posició 5 amb 15 punts i fora de la part baixa.

L’enfrontament que van protagonitzar el P.Orient Deportivo del PCE i el CD Menorca, va ser el partit amb el resultat més sorprenent de la jornada, l’equip ciutadellenc va guanyar al maonès amb el resultat de 2-1, tot i aquest resultat el P.Orient Deportivo del PCE es manté com a darrer classificat però empatat amb 4 punts al Dosa CF, i el CD Menorca com a segon amb 25 punts.

El darrer partit el van jugar els equips del CE Alaior i el AT Villacarlos amb victòria visitant per 2 gols a 3, aquesta victòria manté en tercera posició l’equip de’s Castell i el separa ja només 1 punt del segon classificat que és el CD Menorca, per altre banda col·loca en posició de descens amb 13 punts l’equip del CE Alaior.

La propera jornada es jugarà entre els dies 6 i 7 de gener de 2018 a causa de la festivitat de Nadal i Cap d’any i tindrà com a principals atractius dos enfrontaments directes, seran per una banda el qui disputaran el CE Ferreries i el UD Mahon, jugant-se els llocs de permanència i per altra banda, el partit que enfrontarà als dos primers classificats, el Penya Ciutadella Esportiva i el CD Menorca tenint en joc el lideratge de la competició.

Clasi Cadetes 1ª regional Prox Cadet

Fotos: Joan Truyol Cardona

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *