Sant Lluís: Inici del Nadal fent esport

Compartir

Sant Lluís: Inici del Nadal fent esport

Patinatge Papa Noel Day

El Centre Esportiu Municipal de Sant Lluìs acollirà aquest dissabte, dia 16 de desembre, una nova edició del Papa Noel Day, una activitat gratuïta i oberta a totho que vulgui passar un matí esportiu i divertit que començarà a partir de les 10 hores. L’esdeveniment està organitzat per l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Sant Lluís així com per Biosport Menorca, empresa que gestiona el centre. Així mateix, l’esdeveniment servirà per inaugurar les millores que s’han fet a la instal·lació a les pistes de tenis i amb la nova sala/box de Biocross.

Presentacio Papa Noel Day

L’activitat i els seus horaris han estat presentats aquest dimarts a càrrec de la batlessa de Sant Lluís, Montse Morlà , i el gerent de Biosport, Toni Capó. “S’atraquen les festes de Nadal i dies assenyalats i especials, i un any més hem pensat que una bona forma d’obrir aquesta època especial és fer una activitat especial i oberta, per això durant tot el matí qui vulgui tindrà accés gratuït a les diferents activitats que s’ofereixen al poliesportiu”, ha valorat la batlessa.

L’activitat es divideix en tres espais del centre: la pista principal, les sales d’activitats i les pistes de gespa.

A la pista principal hi haurà gimnàstica per gent gran i exhibició de patinatge artístic de les 10 a les 11 hores. A les 11 hi haurà 30 minuts de multiesport pels més petits de casa i una hora de BioCross, que estrenen nou espai multifuncional d’entrenament. A les 12 serà el torn de la exhibició de patinatge artístic on el Club Esport Sant Lluís estarà acompanyat de les patinadores de la UD Mahón

A les sales, les primeres activitats seran pilates i spinning, a les 10 del matí, així com una hora i mitja de ioga kundalini. A les 11 hi haurà una hora de Body Jump i BioCross, i a les 11.30 hi haurà una sessió de 30 minuts de zumba kids. A les 12 hi haurà Biopump i zumba.

A l’exterior hi haurà partits d’adults i un torneig tipu Copa Davis pels més petits, de les 10 a les 13 hores. A les 12 hi haurà una hora de ‘running’ amb els monitors i l’equip de Biorunning.

“Es tracta d’una jornada festiva i esportiva que organitzem amb molta il·lusió i en la que volem que hi participi el màxim nombre de persones possibles”, ha dit Toni Capó, qui ha precisat que “també serveix per aquelles persones que tenen curiositat per una activitat puguin venir i provar-la sense cap compromís”.

Molrà apunta que “una vegada més Sant Lluís aposta per l’esport i pels bons hàbits i saludables per començar de la millor forma possible les festes de Nadal”.

Patinatge Papa Noel Day

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *