XIX San Silvestre illa de Menorca-Sant LLuís

Compartir

XIX San Silvestre illa de Menorca-Sant LLuís

Enguany la que será la darrera cursa de s’any a Menorca presenta moltissimas novetats

Cartell San Silvestre-Sant Lluís
Baix el lema “Esport sense barreres”, la secció de atletisme del CCE Sant LLuís, amb el patrociní de caixabank y la obra social La Caixa, fomenten i aposten per un esport per a tothom sense diferencies. Per aixó conviden a totes les asociacions de persones amb alguna discapacitat a fer la prova popular o la llarga, sense cap tipo de carrec e incluint una fantastica motxila de corredor. Per aixó totes les persones abscrites a alguna associació amb alguna discapacitat estan rebent la informació per poder participar-hi sense cap cost.
Enguany la cursa llarga de algo mes de 5km i de una sola volta pasará per primera vegada per una part de la pista del aerodrom de Maó i camins al voltant de Sant LLuís, sempre amb sortida i arrivada desde el Plá de Sa creu, L´aeroclub colabora amb la prova, sortejant batejos al aire en avioneta entre els inscrits per web, entre altres coses mes.
Les cursa comptará com sempre amb tots els serveis, cronometratje electronic amb chip, avituallament solid i liquid, boxes, guardarroba, trofeus, com també gravació de imatges desde l’aire.
Com sempre hi haurá curses per infants adaptades les distacies a les categories, la esmentade cursa popular i per discapacitats de 1150m i la prova llarga de algo mes de 5000m
Tota la informació e inscripcions antícipades estan a la web www.elitechip.net

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *