Caratula futbol cadet
Compartir

Repas 10ª jornada – Copa Cadet Menorca

Segueix el pols entre Menorca i Penya Ciutadella

Per Joan Truyol Cardona

deportesmenorca.com comença una nova secció dedicada al futbol menor, concretament a la categoria cadet. Semalment aquest diari digital anirà informant puntualment del que ha passat en aquesta categoria en 1ª Regional

CE Ferreries- CE Alaior

Fa unes jornades que va quedar dividida en tres parts la Classificació amb el CD Menorca i Penya Ciutadella a les primeres posicions seguit del At. Villacarlos, la UD Mahon, el CE Alaior i CE Ferreries a la ‘zona calenta’ i finalment el Dosa CF i P. Orient Esportiu del PCE amb poques opcions de mantenir la categoria.

La jornada 10 va començar amb l’enfrontrament entre el CD Menorca i la UD Mahon, partit aquest que va acabar amb victòria local per 2-0, mantenint així al CD Menorca al capdevant de la Classificació amb 25 punts i l’UD Mahon amb una posició mitja amb molt poc marge dels seus perseguidors.

El segón partit disputat va ser el que va enfrontar al CE Ferreries i el CE Alaior, que era a priori una partit crucial per a tots dos equips ja que una derrota col·locaria en una posició delicada al perdedor, i una oportunitat per al guanyador de mantenir-se en aquesta zona mitjana. Finalment i de manera justa l’equip alaiorenc es va imposar 1-3 als ferreriencs, empatant a 13 punts a la Classificació.

El partit entre el Penya Ciutadella Esportiva i el Dosa CF, va ser guanyat de manera molt clara pels locals, aquest resultat deixa l’equip ciutadellenc con a líder de la classificació empatat a 25 punts al CD Menorca.

L’enfrontamnet que ha protagonitzat els equips del At. Villacarlos i el P. Orient Deportivo del PCE ha estat força similar a l’anterior. L’equip local se ha imposat de manera clara al visitant amb el resultat de 8 gols a 1.

Clasi Cadetes 1ª regional Prox Cadet

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *