Bronze espanyol per Cris Pons i Julen Triay des Físics Ciutadella

Compartir

Bronze espanyol per Cris Pons i Julen Triay des Físics Ciutadella

Objectiu complert per Cristina Pons i Julen Triay, es dos de s’escola Físics Ciutadella en la final de la Lliga Nacional d’arts Marcials, celebrada a Badajoz. Es dos van acabar amb la medalla de bronze as coll en un campionat molt dur per la qualitat de tots els contrincants. Encara que els hauria agradat i segur que podien inclòs acabar més amunt en es podi, té molt de valor aquest metall de bronze.
Julen Triay es va estrenar a Extremadura amb es campió d’Espanya i mundialista Víctor Cuerva i va realitzar un combat impresionat, dominant en tot moment i puntuant amb una tècnica de 3 punts just después de sonar el gong final. Amb 0-0 final, es jutges van optar per qui va lluitar més, pesant es nom de Cuerva, en una decisió polèmica. A sa repesca va superar 1-0 as seu difícil rival de manera aclaparadora i fent-lo sortir constantment des tatami perillant així sa victoria de Triay. Aconseguia aguantar es marcador i fer tercer.
Cris Pons també obria campionat amb sa campiona d’Espanya, amb sa que va ser molt valenta afrontant es combat de forma ofensiva però sa curtida rival s’anticipava en totes ses accions, acabant 5-0 negatiu. A sa repesca Cris va dominar, imposant-se a sa seva rival i penjant-se es bronze. Sa del Físics també competia a sénior com sa més jove i inexperta i va guanyar un combat des tres.
Un final de Lliga Nacional que deixa bones senssacions encara que igual aspiraven a un poc més però valoren dues medalles nacionals amb es que costa aconseguir-les. Ara sa gran fita de sa que estan pendents al Físics és as gener per entrar en ses llistes des aspirants a disputar s’Europeu amb Espanya.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *