tir lliure definitiu
Compartir

Tir Lliure

Avui em surt la sang blava. Una victòria sinònim del treball ben fet

Per Xus Rotger

tir lliure definitiuAmics lectors, avui m’heu de permetre que em surti la sang blava que tenc a les meves venes, la del meu club, el CCE Sant Lluís.

El passat cap de setmana un grupet de noies guanyava al CD Alcàzar, en la categoria Júnior femení. És la primera vegada que aquesta generació d’al·lotes guanya a l’equip vermell.

Aquesta victòria és fruit del treball ben fet al llarg dels darrers anys. Un grupet, que ara estan entrenades per en Miquel Tudurí, i que estan traient els fruits a la constància i dedicació.

Aquest resultat ha de servir per seguir fent feina en la mateixa línia, sense tenir a por a ningú però amb molta humilitat, i ha de ser exemple per la resta de la pedrera blava.
Una pedrera blava que és la imatge de la progressió als darrers anys, i el gran culpable és en Joan Martínez Escala, Coordinador del CCE Sant Lluís. Un encert del seu President, D. Rosendo Pons. Escala aterrava al club avalat per en Xavi García, i des del primer minut es va desviure pel club.

És un exemple de feina i entrega, i ha sabut transmetre els seus valors als entrenadors i monitors del club, que any rere any, han fet créixer exponencialment les prestacions de cada un dels seus equips.

Joan Martínez ha aconseguit en aquests anys que el Sant Lluís passi de ser un club a on els seus millors jugadors se’n van a clubs més potents, a atreure jugadors d’altres clubs i poder mantenir els bons jugadors lluissers.

A més ha mostrat fidelitat i estimació pel club, en som testimoni de primera mà. Ha pogut anar-se’n a clubs amb més cartell, se li han posat entrebancs, de vegades provinents del mateix entorn del club, però, estiu rere estiu, ha decidit quedar-se a Sant Lluís. Té als entrenadors, jugadors i pares a la butxaca i això és el seu millor aval.

Com a pare d’una filla que juga a Sant Lluís, esper tenir Joan per molta estona, perquè amb ell, a curt termini, deixaran de ser notícia meritòries victòries, com sa de ses Júnior femení el passat cap de setmana. 

Risoabraçada amics lectors

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *