Bon paper des Club Vidalba-Físics a nes X Campionat Berabera d’arts marcials

Compartir

Bon paper des Club Vidalba-Físics a nes X Campionat Berabera d’arts marcials

Club Vidalba-Físics a nes X Campionat Berabera d’arts marcials
Karateques del Club Vidalba

Es passat cap de setmana una expedició des Club Vidalba-Físics formada per 10 karateques, Toni Fernández, entrenador, Javier Mayor, president des Club Vidalba i alguns familiars es van desplaçar a Sant Sebastià per participar, es dissabte 18, as X Campionat  Internacional Berabera d’Arts Marcials per a persones amb discapacitat, que es va desenvolupar as Poliesportiu d’Anoeta.

En total van ser 55 esportistes provinents de diferents països i comunitats autònomes, que competien en diferents categories de kata i lluires.

Club Vidalba-Físics a nes X Campionat Berabera d’arts marcials
Dani Sintes 1r classificat

Vidalba, que hi va participar en kates, obtenia sa següent classificació:

En es grup 4: Oscar Montañés va quedar 6è;

En es grup 6: Laura  Mayor 3a, Dani Noguero 2n, i  Dani Sintes 1r classificat.

En es grup 7: Marina Mesquida 8ena, Cati Mesquida 7na,  Daniel Gomila 6è,  Marina Guerra 5a,  Carlos Fernández 4rt, Ricardo Álvarez 3r.

Tot i que es campionat no està organitzat per sa federació, i per tant no té resultats oficials homologats, sí que ens permeten saber des bon nivell que tenen es esportistes des Club Vidalba-Físics en es karate nacional.

A part de sa vessant esportiva, sa convivència amb sa resta  d’equips i delegacions va marcar unes jornades molt emotives per a tots es participants a sa ja dècima convocatòria des campionat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *