Nova vestimenta arbitral de bàsquet
Compartir

Nova vestimenta arbitral de bàsquet per aquesta temporada 2017/2018

Nova vestimenta arbitral de bàsquet

Es col·lectiu arbitral de sa Federació Balear de Bàsquet (FBIB) estrenarà aquesta temporada una nova vestimenta. Sa marca Spalding vestirà as àrbitres de ses Illes Balears que, a més a més, tindran es patrocini d’Instituto de Fertilidad i AON. 

Aquesta setmana es president de sa Federació ha signat es convenis de col.laboració amb ses dues entitats. Sponsor principal és Instituto de Fertilidad que manté sa seva relació amb sa FBIB després d’haver patrocinat l’any passat sa 1a Divisió Femenina. 

Es gerent d’Instituto de Fertilidad, Lacis Musa, que ha exercit d’àrbitre de bàsquet durant 25 anys, ha reconegut sa seva passió per aquest esport i per açò “no he dubtat en tornar a col.laborar amb la Federació de Bàsquet de les Illes Balears”. Musa ha defensat la tasca dels àrbitres i ha animat a tots i a totes les joves “a continuar gaudint d’aquest esport des d’una altra vessant”. D’altra banda, AON s’ha sumat també a sponsorització de ses equipacions des àrbitres de sa FBIB i dóna així continuïtat a sa seva aposta i implicació amb sa Federació de Bàsquet de ses Illes després d’haver posat nom a sa competició de pretemporada que s’ha disputat enguany a tot s’arxipèlag ses categories Infantil i Mini amb sa Copa AON i Supercopa AON. 

Es director d’AON a sa zona de Llevant i Balears, Rafael González ha mostrat sa seva satisfacció per es fet de “continuar col.laborant amb la FBIB en la promoció i foment del bàsquet i no només amb els jugadors i jugadores sinó també amb l’estament arbitral”. Es director d’AON ha explicat que “és important posar en valor la figura del col.lectiu arbitral i aquesta aposta per l’sponsorització és una manera més de reconèixer la seva feina”. 

Es president de sa FBIB, Juanjo Talens, ha destacat que “la nova equipació pels àrbitres és una iniciativa més dins del pla d’acció dirigit al col.lectiu i que ja ha Nova vestimenta arbitral per aquesta temporada 2017/2018 deixat altres accions en forma d’actes de captació i diferents tallers de formació que ja s’han fet a Mallorca i Menorca i pròximament arribarà a les Pitiüses”. 

Informa: Juan Antonio Bauzá/Departament de Comunicació FBIB

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *