tir lliure definitiu
Compartir

Tir Lliure

El bàsquet menorquí es mereix una informació actualitzada a la WEB oficial

Per Xus Rotger

tir lliure definitiuEn ple segle XXI, no és presentable que un dimarts capvespre no estiguin actualitzats la gran majoria de resultats de ses categories sènior i junior, no diguem ja la resta. No és una bona manera de promocionar el bàsquet. Hem de tenir en compte que els mitjans de comunicació ens basem amb els resultats oficials per fer-ho.
Resulta que el Diari Menorca ja ha desistit de treure els resultats i classificacions al seu especial d’esports per dilluns, i jo les pas “p….” per aconseguir treure els “Rincon del Bàsquet”, dimarts i dimecres. És més, aquesta setmana és molt probable que, almenys, el Rincón Sènior, vegi la llum sense sa classificació oficial.
Hi ha prou mitjans tecnològics a l’abast de la Federació de Bàsquet perquè els resultats siguin publicats gairebé a l’instant d’acabar el partit. Hi ha alguna aplicació que, de ben segur, permetria publicar resultats de manera gairebé instantània. 
L’exemple el tenim al Futbol. Tot just acabat el partit pots consultar l’acta del mateix a la Pàgina web de la Federació. Ja sé que ells disposen d’actes digitals i el bàsquet encara no, en aquest aspecte estem encara al segle XX i cal que ens posem les piles per no quedar enrere. Però hi ha altres canals de comunicació per estar al dia, mentre arriba l’era tecnològica al bàsquet. 
Em consta que àrbitres o taules passen, via whatsapp els resultats quan acaben el partit. Tan difícil resulta posar-se mitja horeta, o una horeta, diumenge fosquet, a passar els resultats dels partits, perquè el mateix diumenge vespre els tinguem al nostre abast? No deman ja consultar ses actes, com es fa al futbol, però si tenir la informació a l’abast de mitjans de comunicació, pares, jugadors i clubs el diumenge i no haver d’esperar que aquesta arribi en comptagotes al llarg de la setmana.
Ens queixam que el nostre esport no té ressò als mitjans de comunicació i, en part, és cert, però per començar a demanar més presencia, estaria bé que la Federació de Bàsquet poses el seu granet d’arena, publicant en forma i hora els resultats i classificació.

Rissoabraçada amics lectors.
2 comentarios en «Tir Lliure/El bàsquet menorquí es mereix una informació actualitzada a la WEB oficial»
  1. Estaría bien tener una aplicación estilo futbolistapp, para que la gente pueda comentar los partidos y digan los resultados justo acabar el partido y si los comentan ya sería una pasada, eso quien la querría hacer?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *