Es karateques seleccionats balears des Físics ultimen es Nacional a Palma

Compartir

Es karateques seleccionats balears des Físics ultimen es Nacional a Palma

FÍSICS- seleccionats balears
Els quatre karateques seleccionats amb ses Illes Balers procedents des Físics Ciutadella, que participaran sa setmana qui ve as Campionat d’Espanya de Kàrate a Santiago de Compostela estan fent aquest cap de setmana es darrers entrenaments de preparació, previs a sa marxa a Galícia. 
Francesc Sanz, Cris Pons, Julen Triay i Judith Álvarez, acompanyats per es director tècnic del Físics Jesús Triay, estan concentrats amb es 18 seleccionats i com una posada a punt per tancar i pulir detalls ja que sa feina està feta després d’haver començat sa pretemporada es mes de juliol, fins a arribar aquí, que és s’objectiu d’alguns d’ells.
Foto: Juanico

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *